کد خبر 242318
۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
پیش از کلنگ زنی طرح‌ها، تامین منابع آن را تا اتمام پیش‌بینی کنید

وزیر کشور گفت: شروع کردن پروژه‌هایی که نیمه تمام بماند بالاترین نمره منفی را در ارزیابی سالانه استانداران دارد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اسکندر مومنی در مراسم تکریم و معارفه استاندار قزوین با تاکید به استانداران کشور مبنی بر توجه به  منابع مالی پروژه‌ها افزود: عجله‌ای برای کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی طرح‌ها نداشته باشید و پیش از آغاز هر طرح باید منابع لازم برای اتمام طرح پیش‌بینی شود.
وزیر کشور گفت: با توجه به اینکه در کشور ما سیستم اداری فرآیند محور است تا نتیجه محور، برخی مسئولان را برای جابجایی بودجه‌ای در فصلی دیگر طبق مقررات مجازات می‌کنند اما مدیرانی که صدها میلیارد تومان پروژه نیمه تمام بجا می گذارند، بازخواست و محاکمه نمی‌شوند.
دکتر مومنی همچنین به استانداران توصیه کرد: در تصویب هر طرح به کاربری و تناسب آنها با ظرفیت‌های منطقه مثل انرژی و آب توجه ویژه داشته باشند.
وزیر کشور با اشاره به ظرفیت‌های نیروی انسانی، منابع، صنایع و کشاورزی استان قزوین گفت: در نشست‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید از واحدهای تولیدی فعال مراقبت و مشکلات آنها برطرف و برای بازگرداندن واحدهای راکد به چرخه تولید برنامه‌ریزی شود.
دکتر مومنی استان قزوین را استانی ترانزیتی برای بیش از ده استان دیگر دانست و از استاندار جدید خواست برای فعال کردن ظرفیت گردشگری و ترانزیتی این استان برنامه‌ریزی مناسب داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری موفق انتخابات چهاردهم ریاست جمهوی، گفت: پاسداری از رای مردم فقط در صندوق‌های رای نیست و باید در ادامه هم با وفاداری به رویکردی که مردم به آن رای دادند از رای مردم امانت‌داری شود.
وزیر کشور وفاق و همبستگی ملی را یکی از مهمترین رویکردهای رئیس جمهور دانست که برای ساختن ایران بر استفاده از همه ظرفیت‌های انسانی اعم از هر تفکر، قوم و مذهب تاکید دارد.
دکتر مومنی گفت: در راهبرد وفاق ملی از افراد شایسته‌ای که شرایط عمومی کارگزاران نظام اسلامی را دارند و به گفتمان وفاق رئیس جمهور محترم اعتقاد دارند، استفاده می شود.
وزیر کشور با قدردانی از زحمات دکتر اعلایی استاندار سابق قزوین در طول سکانداری این استان، گفت: برای استان قزوین باید فردی انتخاب می‌شد که علاوه بر دانش و تجربه لازم و موفق، با ویژگی‌های استان قزوین آشنا باشد که دکتر نوذری چنین ویژگی‌هایی را دارد.
دکتر مومنی اضافه کرد: آقای نوذری کار را از رده کارشناسی آغاز کرده تا به استانداری رسیده است و در همه مسئولیت‌های قبلی نیز موفق بوده ضمن اینکه اهل تعامل و وفاق نیز هست.
دکتر مومنی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از جمله شهیدان رجایی، بابایی، لشگری و ابوترابی گفت: سلام گرم ریاست جمهوری را به مردم قهرمان، با فرهنگ و پرتلاش قزوین ابلاغ می کنم و خوشحالم که امروز در خدمت مردم این خطه هستم، مردمی که در طول تاریخ ایران در همه صحنه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حضور فعالانه و آگاهانه داشتند.
وزیر کشور افزود: شهدای این دیار خود گواهی بر تلاش و جهاد مردم این استان در حفظ استقلال و یکپارچگی ایران عزیز هستند.
دکتر مومنی گفت: یکی از ویژگی‌های مردم این خطه اهل تعامل و وفاق بودن آن‌هاست که اقوام و نگاه‌های مختلف همواره در کنار هم در آرامش زندگی می‌کنند.
استاندار سابق قزوین نیز در این مراسم گفت: این استان دارای ویژگی‌ها متعدد و بی‌نظیری است و این لطف خداوند است که همه ظرفیت‌ها را یکجا به این خطه هدیه کرده است.
اعلایی با بیان اینکه میانگین سنی مدیران استان کاهش و سطح تحصیلات آن‌ها افزایش یافت، ادامه داد: در این دوره بیشترین تعداد مدیران کل بانو در استان انتخاب شدند که همه آنها در عمل موفق بودند، همچنین مدیران بومی استان و استفاده از ظرفیت های قزوین در انتصابات مورد توجه قرار گرفتند.
وی همچنین با توجه حضور صنایع متعدد در استان قزوین، آمایش سرزمینی را برای این استان ضروری دانست.

محمد نوذری استاندار جدید قزوین نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت استان قزوین گفت: در جلسه دولت گفتم استان قزوین از لحاظ جغرافیایی وسعت کوچکی دارد اما از نظر ظرفیت، بسیار غنی و دارای پتانسیل‌های بزرگ است.

وی افزود: خوشحالم که افتخار خدمت در این استان را دارم؛ استانی که تمدنش در طول تاریخ درخشان بوده است، قزوین سرزمین آب‌انبارها، باغستان‌ها، تاکستان‌ها، الموت، تولید، صنعت و به‌طور خلاصه، بهشتی روی زمین است.

نوذری با تأکید بر ظرفیت‌های بالای قزوین اظهار داشت: این استان فرصت‌ها و ظرفیت‌های بزرگی دارد، قزوین یکی از چهار استان صنعتی کشور با اقلیم متنوع، کشاورزی و دامپروری مطلوب و ظرفیت گردشگری بالاست.

استاندار قزوین با اشاره به چالش‌ها افزود: مشکلاتی نظیر ناترازی، ناهمگونی برخی صنایع، کمبود زیرساخت‌های آب، کشاورزی و گردشگری از جمله چالش‌های استان هستند، ما باید این ظرفیت‌ها را به ثروت و سپس ثروت را به قدرت تبدیل کنیم، در همین راستا باید چالش‌ها را پشت سر گذاشت و برای توسعه استان تلاش کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha